Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 150 g água
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de tomilho-limão
- 50 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g) - 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de alecrim, só as folhas
- 1 malagueta seca (volitelně)
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em quartos
- ½ c. chá de sal
- 2 queijos mozarela cortados em fatias
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Crumble de tomate
30 Min
Calzones de espinafres e alcachofra
2 Std.
Fajitas
30 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 Std. 15 Min
Galete de tomate
45 Min
Calzone
1h 55min
Calzone de legumes
1 Std.
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1 Std. 30 Min
Tarteletes de noz pecan
2h 25min
Rolos de queijo e bacon
1 Std. 20 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 Min