
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g amêijoas
- 15 g coentros
-
600
g cantaril (1 unid. aprox.)
nebo 600 g red fish (1 unid. aprox.) - 150 g chouriço cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de tomilho
- 4 rodelas de limão
- 30 g azeite
- 200 g cebola cortada em rodelas
- 200 g cebola roxa cortada em rodelas
- 100 g vinho branco
- 50 g água mais q.b. p/ demolhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 466.1 kcal / 1950.1 kJ
- Protein
- 42.7 g
- Tuk
- 24.3 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 1965.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25 min
Douradas ao vapor
40 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 godz.
Escabeche de bacalhau
30 min
Filete de garoupa à Portuguesa
40 min
Dourada com manjericão
40 min
Caldeirada de bacalhau
40 min
Robalos com feijão-verde
30 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Caldeirada de peixe
45 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Bacalhau com todos
1 godz.