Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 150 g Birne, reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal, in dünnen Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Rote-Bete-Salat
1h 15 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 menit
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 menit
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 menit
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 godz.
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15 min
Lauwarmer Romanescosalat
40 menit