Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Rote Bete, roh, klein, mit Schale
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Birne, reif (240 g), in groben Würfeln
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Cranberrys, frisch
- 50 g brauner Zucker
- 5 EL Rotweinessig
- 1 EL Senfkörner
- 200 g roter Traubensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2617 kJ / 626 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Ingwersirup
1 Std.
Feigen-Chutney
40min
Birnen-Chutney
50 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Balsamico-Feigen
40min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 Min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 Min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Zwetschgen-Chutney
50 Min
Rhabarber-Chutney
1h 30 min