Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Tonno e cipolla
13u. 15min
Pizza-Bruschetta
1h 30min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10 min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3 Std.
Orangen-Schmand-Pfannkuchen mit Salz-Karamell-Sauce
45 min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Lachszopf mit Dillcreme
45 min
Maritimer Brotaufstrich
10min
Avocado-Bärlauch-Dip
10min
Beeren-Dickmilch-Dessert
1h 15 min
Thunfisch-Paprika-Dip
10min