Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Nuss-Kuchen
1 Std. 30 Min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10min
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50min
Knusperhörnchen mit Grieß-Aprikosen-Füllung
3h 10min
Nougat-Erdbeer-Tarte
5h
Kirsch-Streusel-Kuchen
2sa 5 dk
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Reibekuchen mit Lachs
1 Std.