Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Milch
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
Belag und Fertigstellung
- 500 g Blumenkohl
- 200 g Feta
- 200 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 16 Scheiben Bündnerfleisch, dünn geschnitten
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Bouchées à la Reine
55 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Blätterteigtörtchen mit Kürbis-Ingwer-Ragout
1 Std. 45 Min
Carbonara-Nudel-Nester
1h
Chicorée-Schinken-Röllchen
1h
Pizza für Hungrige
1hod. 30min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 Std.
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45 Min
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1h
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Blumenkohl-Gratin mit Ei
35 min