Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Milch
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
Belag und Fertigstellung
- 500 g Blumenkohl
- 200 g Feta
- 200 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 16 Scheiben Bündnerfleisch, dünn geschnitten
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 min
Kartoffelbällchen mit Mandelkruste
1 godz. 30 min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2 godz. 40 min
Bollerwagenwurst
3h 30min
Streuselschiffchen mit Pudding, Marille und Minzguss
1 Std. 55 Min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30 min
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 Std. 15 Min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50min
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2h 20min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1u.