Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele (ca. 10 g)
- 2 Eier
- 60 g Mehl
- 50 g Mineralwasser
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Rotbarschfilets, in Stücken (5 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 200 g Öl oder Frittierfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 godz.
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30min
Fischfilet im Basilikumteig
1 godz.
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45 min
Maischolle mit Pumpernickelkruste und Salat
35min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15 min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1h 10min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 godz.
Fisch-Piccata
1 godz.