Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bestreichen und zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
nebo 10 g Honig - 10 g Butter
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Mohn zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkelsemmerl
14h 30min
Brioche Kipferl
2 Std. 10 Min
Frühstückskipferl
17hod. 15min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Mohnflesserl aus Dinkel
1 Std. 50 Min
Laugenecken
3 Std.
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min