Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bestreichen und zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
nebo 10 g Honig - 10 g Butter
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Mohn zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Knusperspitze
5h 30min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 Std.
Kaisersemmeln
15h 45min
Gewürzbrot
16h 30min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Buttermilchbrot
18 godz.