Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bestreichen und zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
nebo 10 g Honig - 10 g Butter
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Mohn zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16óra 15p
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Knusperspitze
5h 30min
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Gewürz-Zwillinge
16 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min