Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Milch
- 10 Eier (Größe M)
- 80 g Zucker
- 10 g Vanillezucker
- 2 EL Mandelblättchen (volitelně)
- 80 - 100 g Rosinen
- 1 EL Zimt, gemahlen zum Bestreuen
- 1 EL Zucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1589 kJ / 379 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Suppengrundstock
20 min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1h
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 Std. 20 Min
Germknödel mit Vanillesauce
1óra 10p
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 min
Gulaschsuppe (XXL)
2óra
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Malzbiergulasch mit Breznknödel und Krautsalat
1 godz. 30 min
Mostschober
2óra
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min