
Kompatibilní verze
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion halved
- 1 garlic clove (volitelně)
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt divided
- 14 oz potatoes sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)
nebo 17 oz turkey breast fillet, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (volitelně)
-
1
tbsp butter (volitelně)
nebo 1 tbsp fresh cream (volitelně)
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
nebo 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley leaves only
- 1 egg yolk from large egg (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kcal / 1745 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Green Smoothie
10min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6hod. 15min
Salted Herbs
15min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Duck foie gras
24hod.
Fish Sticks
2hod. 30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Tuna with Penne Pasta
30min