Zařízení & příslušenství
Ceviche
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
674 kJ /
161 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Margarita
10min.
Guacamole
5min.
Cochinita Pibil
4hod.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Pozole Blanco
1hod. 40min.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Cauliflower Tacos Al Pastor
1hod. 10min.
Salmon Tartare
10min.
Tuna Tartare
40min.
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1hod.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min.