Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 250 g Chicoree
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis (z. B. Arborio)
- 900 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 125 g Frischkäse mit Meerrettich
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Randen-Suppe
45min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Polenta mit Pilzragout
45min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Lauch-Penne-Pot
30min