Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)

Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)

4.4 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    40 g
  • Lauch längs halbiert, in Stücken (4 cm)
    180 g
  • Butter
    15 g
  • Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
    130 g
  • Knoblauchzehe gepresst
    ½
  • Wasser
    500 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    1
  • Speckwürfeli
    40 g
  • Marroni, tiefgekühlt aufgetaut und halbiert
    100 g
  • Wasser
    3 EL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 568 kJ / 140 kcal
Tuk 5 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...