Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli Kochzeit 20 Minuten)
- 400 g Apfelsaft
- 300 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Äpfel, rotschalig, in Schnitzen
- 300 Ziegenweichkäse (Tendre Bûche), 150 g in Stücken (1 cm), 150 g in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Spinatwähe
55 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 min
Randen-Suppe
45 min
Kürbisrisotto
35 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min