Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse

Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse

4.5 161 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Lauch in Stücken (3 cm)
    350 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    1 EL
  • Risottoreis (z.B. Carnaroli Kochzeit 20 Minuten)
    300 g
  • Apfelsaft
    400 g
  • Wasser
    300 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Äpfel rotschalig, in Schnitzen
    2
  • Ziegenweichkäse (Tendre Bûche), 150 g in Stücken (1 cm), 150 g in Scheiben
    300
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Pfeffer
    4 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 17.5 g
Kalorie 2531 kJ / 603 kcal
Tuk 38 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...