![Lauch-Polenta mit Marroni-Topping Lauch-Polenta mit Marroni-Topping](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b77f8fb5a7c640b4508fe0a5166822a5/Derivates/2460d8a6fc77d11e138634bf37fcb453c10ed777.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 350 g Lauch, längs halbiert, in Stücken (4 cm)
- 30 g Butter
- 250 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
- 1 Knoblauchzehe, gepresst
- 1000 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 80 g Speckwürfeli
- 200 g Marroni, tiefgekühlt, aufgetaut und halbiert
- 3 EL Wasser
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Kürbisrisotto
35 min
Bündner-Spätzli
45 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Peperoni-Risotto
35 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Gemüsewähe (TM6)
25 Min