
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan in Stücken (2 cm)
- 350 g Lauch längs halbiert, in Stücken (4 cm)
- 30 g Butter
- 250 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
- 1 Knoblauchzehe gepresst
- 1000 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 80 g Speckwürfeli
- 200 g Marroni, tiefgekühlt aufgetaut und halbiert
- 3 EL Wasser
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 140 kcal / 586 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
Alternativní recepty
Ofenguck mit Zucchetti
1hod. 10min
Gemüsewähe
1hod.
Gemüsewähe (TM6)
25min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Kürbisrisotto
35min
Bündner-Spätzli
45min
Polenta mit Pilzragout
45min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Spinatwähe
55min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1hod.
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Lauch-Käsewähe
1hod. 5min