
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema alla verbena
- 200 g di latte intero
- 10 foglie di verbena limoncina secche
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 punta di coltello di colorante alimentare verde
- verbena limoncina le foglie fresche e cristallizzate (vedere consigli), q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 321 kcal / 1351 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 43.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake ai mirtilli
5hod.
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3hod. 10min
Chicken tikka
3hod. 30min
Antra in salsa di birra
1hod.
Mostarda di Bénichon
Žádné hodnocení
Bignè all'amarena
3hod.
Biscotti tipo Oreo®
3hod. 50min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Žádné hodnocení
Fagottini di pollo in foglia di lattuga
Žádné hodnocení
Castagne al Rum
1440hod. 40min
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40min