Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema alla verbena
- 200 g di latte intero
- 10 foglie di verbena limoncina secche
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 punta di coltello di colorante alimentare verde
- verbena limoncina, le foglie fresche e cristallizzate (vedere consigli), q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1351 kJ / 321 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Tuk
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortine alla creme brulèe
1 godz. 5 min
Bon bon al cioccolato bianco
4h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3sa 30 dk
Sorbetto all'arancia e spumante
8小时 20 分钟
Sgonfiotti fritti
Žádné hodnocení
Pancakes al bacon e porri
1sa
Maxi cannoncino ripieno
6sa 30 dk
Panna cotta al grano saraceno
2 Std. 35 Min
Frappè lamponi e tofu (vegan)
15 分钟
Coppa moresca
15 分钟
Sex on the beach
10min
Sacher Torte
2h 30min