Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema alla verbena
- 200 g di latte intero
- 10 foglie di verbena limoncina secche
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 punta di coltello di colorante alimentare verde
- verbena limoncina, le foglie fresche e cristallizzate (vedere consigli), q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1351 kJ / 321 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Tuk
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Biscotti al caffè
Žádné hodnocení
Savoiardi morbidi
40 λεπτ.
Colorare le uova di arancione
55min
Smile sandwich
1h 35min
Ganache
Žádné hodnocení
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Polpette di riso
Žádné hodnocení
Amaretti all'albicocca
40 λεπτ.
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení
Baguette
1 Std. 45 Min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min