Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g)
- 3 tuorli
- 170 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di fecola di patate
Crema cappuccino
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 80 g di frumina
- 20 g di caffè solubile
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Bagna al caffè
- 50 g di zucchero
- 200 g di acqua
- 90 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 74.1 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Danubio dolce al cioccolato
6h
Torta di crêpes tiramisù
6 Std. 30 Min
Torta brulée
11 Std.
Torta crema e cioccolato
1 godz. 35 min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta foresta nera
3h
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Torta natalizia
3h 25min
Torta Bicerin
30 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min