Zařízení & příslušenství
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
Příprava 15min
Celkový 5hod.
4 porzioni
Suroviny
-
di vino rosso750 g
-
di vino Porto100 g
-
di acqua250 g
-
di zucchero350 g
-
stecche di cannella2
-
bacche di anice stellato2
-
di scorza di arancia (1x3 cm circa)2 pezzi
-
pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate4
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
631 kcal /
2645 kJ
Protein
2 g
Tuk
0 g
Sacharidy
116 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
12 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cottura Lenta
33 recept
Itálie
Itálie

Stellata
23 recept
Itálie
Itálie