
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
nebo 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Zabaione
15 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min