Pere al vino rosso a Cottura Lenta

4.8 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 750 g di vino rosso
  • 100 g di vino Porto
    100 g di acqua
  • 250 g di acqua
  • 350 g di zucchero
  • 2 stecche di cannella
  • 2 bacche di anice stellato
  • 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
  • 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 12 mg
Protein 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 116 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...