Pere al vino rosso a Cottura Lenta

4.8 22 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di vino rosso
    750 g
  • di vino Porto
    100 g
    100 g di acqua
  • di acqua
    250 g
  • di zucchero
    350 g
  • stecche di cannella
    2
  • bacche di anice stellato
    2
  • di scorza di arancia (1x3 cm circa)
    2 pezzi
  • pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
    4

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 631 kcal / 2645 kJ
Protein 2 g
Tuk 0 g
Sacharidy 116 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 12 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...