Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 naranjas
- 1 pato (entero), sin vísceras (aprox. 1,5-2 kg)
- 2 tiras de piel de limón
- 2 clavos
- 10 granos de pimienta negra
- 2 palos de canela (de aprox. 8 cm)
- 200 g de zumo de naranja recién exprimido
- 20 g de miel de azahar
- 100 g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
- 20 g de salsa de soja
- 1 cucharada de vinagre
- 1 ½ cucharadas de extracto de buey
- 1000 g de agua
- 20 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1 Std. 40 Min
Lomo en salsa Thai con arroz al vapor (Cocción lenta)
2h 10min
Ensalada polaca con salsa tártara
45min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1 Std. 10 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 Min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Picantones con salsa de uvas
40min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h