Kompatibilní verze
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de cerveza
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de orégano seco
- 150 - 200 g de mozzarella rallada
- 50 - 60 g de rúcula
- 50 g de queso parmesano rallado
- 4 - 5 higos frescos, en rodajas
- 100 g de jamón ibérico cortado a mano, en lonchas muy finas de 4-5 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2397 kJ / 572 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1069.1 mg
Alternativní recepty
Coca mar y tierra
55min
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1h 40min
Coca de verduras
30min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Bao buns de coco con pollo hoisin
40min
Crema de alcachofas
45min
Coca de trempó de verano
1h
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 min
Tarta flambeada alsaciana
1 godz. 5 min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15 min
Coca de llanda
40min