Kompatibilní verze
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de cerveza
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de orégano seco
- 150 - 200 g de mozzarella rallada
- 50 - 60 g de rúcula
- 50 g de queso parmesano rallado
- 4 - 5 higos frescos, en rodajas
- 100 g de jamón ibérico cortado a mano, en lonchas muy finas de 4-5 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2397 kJ / 572 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1069.1 mg
Alternativní recepty
Coca mar y tierra
55min
Coca de mollitas
40 λεπτ.
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Pizza con mermelada picante de fresas, jamón y rúcula
1h
Mandonguilles de abadejo
1h
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3h 35 min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 λεπτ.
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3 Std. 20 Min
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Rollitos de alcachofa y parmesano
45min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 Std. 30 Min