Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 470 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- origano secco, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini alla zucca
4 Std.
Treccine al finocchio
3 Std.
Focaccia veloce in padella
40min
Mantovanine
2h 45min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 Std.
Nodini alle olive
4h 30min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min