Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 uova
- 140 g di olio di semi di girasole
- 120 g di zucchero di canna integrale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 8 g di lievito in polvere per dolci (0.5 bustina)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1547.1 kJ / 370.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plumcake al caffè
45min
Ciambella spezzina al limone
40 λεπτ.
Torta al cocco
1h
Plumcake al mandarino
1h
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45min
Plumcake integrale noci e cocco
55min
Plumcake pesche e farro con latte di soia
1h 10min
Plumcake alle mele
1h
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Plumcake alle mandorle
1h 5min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Ciambellone al kefir e orzo
1h