Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al cacao
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pancetta affumicata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10 min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Piccoli panettoni
6h 40min
Colomba Piña Colada
1 godz. 30 min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1u.
Cappellacci di zucca
1 godz. 30 min
Cream tart
4h