
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al cacao
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pancetta affumicata
- 300 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 689 kcal / 2883 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 36.3 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1hod.
Girelle alle erbe con bresaola
8hod.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Chizze al Parmigiano reggiano
1hod. 20min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1hod. 20min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1hod. 10min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1hod. 10min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6hod.
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9hod.
Tigelle
3hod. 50min