Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al cacao
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pancetta affumicata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Spiedini di frutta con salsa mou
25 min.
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1u. 10min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 godz. 30 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Fiocchi di cacao
49h 30min
Gnocchi di riso venere con ragù di mormora
1 godz. 30 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Cheesecake al pesto genovese
9h
Cheesecake pistacchio e caffè
7 godz. 30 min