Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux al basilico
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 2 uova
Crema pasticcera salata
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 50 g di speck a listarelle
- 50 g di pistacchi in granella
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Bignè al salmone
1h 50 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2u. 40min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Bignè con tre mousse
2h
Bavarese al mandarino
4h 45min