
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux al basilico
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 2 uova
Crema pasticcera salata
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 50 g di speck a listarelle
- 50 g di pistacchi in granella
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 196 kcal / 820 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta Choux
2hod.
Bignè con tre mousse
2hod.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8hod.
Girelle allo zafferano con pesce spada
8hod.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1hod. 20min
Bignè al ripieno di gamberetti
1hod. 20min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5hod. 30min
Bignè al salmone
1hod. 50min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1hod. 30min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4hod. 50min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9hod.
Bomboloni salati
3hod. 20min