Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux al basilico
- 120 g di farina tipo 00
- 20 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 2 uova
Crema pasticcera salata
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 50 g di speck a listarelle
- 50 g di pistacchi in granella
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 Min
Bignè al salmone
1h 50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Stelle di mare
30 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min