Zařízení & příslušenství
Spianata sarda
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 45min.
6 pezzi
Suroviny
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
10 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
27 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Lievito madre
72hod. 15min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Pane con farina di mais
5hod. 5min.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Il pane di Altamura
4hod.
Rosette
5hod. 20min.