Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di lievito madre
nebo 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pane pugliese
29h 20 min
Panini all'olio
3h 10min
Rosette
5hod. 20min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane toscano con lievito madre
5h
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Panini al latte
4h 50min
Panini rosette
23h 20min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min