Zařízení & příslušenství
Spianata sarda
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 45min.
6 pezzi
Suroviny
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
10 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
27 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min