Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- fagioli secchi
Crema frangipane
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 15 g di scorza di limone
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina
- 2 tuorli
- 1 melograno (solo i chicchi maturi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 12.2 g
Alternativní recepty
Pettirosso di Natale
10 min
Biscotti allo zenzero
45 Min
Crema al mandarino
20 min
Veneziane mignon
2j 30 menit
Panini rosmarino e uva
3h 20 min
Biscotti cegliesi
1h 10 min
Quadrotti alla frutta (senza lattosio)
1j
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 Std. 15 Min
Pretzel di farro e saraceno
40 min
Tegole al cacao con mandorle
12 Std. 30 Min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 min
Biscotti shortbread bigusto
5h