Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
-
300
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 300 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pane alle olive
2h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Rosette
5h 20min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane barese
6h 15min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min