Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
Condimento
- 400 g di mozzarella tagliata in pezzi (3-4 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2024 kJ / 488 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Bruco brioche
2 Std.
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Grissini al cioccolato
50 Min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 Min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 Min
Insalata di riso
40 Min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 Min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Focaccia dolce al cioccolato
3 Std. 30 Min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Quiche svuotafrigo
40 Min