Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 29.3 g
Alternativní recepty
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Peperoni marinati
55 min
Zucchine piccanti
55 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Conserva di melanzane
1h 30 min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Peperoni alla piemontese
55 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min