Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 29.3 g
Alternativní recepty
Peperoni in agrodolce
30min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Cipolle al gratin
1j
Peperoni in agrodolce sottaceto
721hod. 40min
Zucchine piccanti
55min
Peperoni marinati
55min
Cipolline sott'olio
361hod. 10min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pomodori secchi sott'olio
721hod.
Peperoncini farciti sott'olio
721hod. 20min
Funghetti sott'olio
721hod.