Peperoni alla pugliese

Peperoni alla pugliese

4.2 10 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 721hod. 10min
2 vasetti

Suroviny

  • di aceto di vino bianco
    1000 g
  • di sale
    10 g
  • di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
    500 g
  • di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
    20 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    2
  • di aglio disidratato in scaglie
    1 cucchiaino
  • di basilico secco
    1 pizzico
  • di prezzemolo
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g

Nutriční hodnoty na 100 g

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Protein 1.5 g
Tuk 29.3 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...