Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 29.3 g
Alternativní recepty
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni marinati
55min
Composta di pomodori e capperi
1u.
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine piccanti
55min
Cipolline sott'olio
361h 10min