Peperoni alla pugliese

Peperoni alla pugliese

4.2 13 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 721hod. 10min.
2 vasetti

Suroviny

  • 1000 g di aceto di vino bianco
  • 10 g di sale
  • 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
  • 1 pizzico di basilico secco
  • 1 pizzico di prezzemolo
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 1.5 g
Kalorie 1230 kJ / 294 kcal
Tuk 29.3 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...