清炒冬瓜虾皮
TM5 TM6

清炒冬瓜虾皮

4.4 (68 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 淡味虾皮
  • 20 克 油
  • 10 克 葱 ,切末
  • ½ 茶匙 盐
  • 400 克 冬瓜 ,去皮去籽,切1厘米厚片
  • 120 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
376.7 kJ / 90 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
2.7 g
Tuk
7.1 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty