清炒冬瓜虾皮

清炒冬瓜虾皮

4.4 73 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 淡味虾皮
    20 克
  • 20 克
  • 切末
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 冬瓜 去皮去籽,切1厘米厚片
    400 克
  • 120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.5 g
Kalorie 376.7 kJ / 90 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...