Traditional gravy

Traditional gravy

3.3 115 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
12 portions

Suroviny

  • red wine to taste
    20 - 30 g
  • salted butter
    30 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    30 g
  • water
    500 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tamari
    1 tsp
  • Worcestershire sauce (see Tips)
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • umami paste (optional - see Tips)
    2 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 88 mg
Protein 0.7 g
Kalorie 167.8 kJ / 40 kcal
Tuk 2.6 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...