Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 88 mg
Alternativní recepty
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Boiled eggs
20 min
Peppercorn sauce
20 min
Diane sauce
20 min
Mushroom sauce
20 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Apple and sage stuffing
10min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Boiled rice
25 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min