Traditional gravy

Traditional gravy

3.3 108 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
12 portions

Suroviny

  • red wine to taste
    20 - 30 g
  • salted butter
    30 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    30 g
  • water
    500 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tamari
    1 tsp
  • Worcestershire sauce (see Tips)
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • umami paste (optional - see Tips)
    2 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 40 kcal / 167.8 kJ
Protein 0.7 g
Tuk 2.6 g
Sacharidy 2.9 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 88 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...