Zařízení & příslušenství
Traditional gravy
Příprava 10min.
Celkový 25min.
12 portions
Suroviny
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
88 mg
Protein
0.7 g
Kalorie
167.8 kJ /
40 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauces and Marinades
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Garlic and herb butter
10min.
Apple, leek and sage sauce
15min.
Chicken and sweet corn soup
30min.
Custard
10min.
Rosemary and eschalot gravy
30min.
Custard
10min.
Butter chicken
55min.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Meat stock paste
45min.
Boiled eggs
20min.
Whipped cream
15min.
Simple gluten free herb gravy
20min.