
Zařízení & příslušenství
Traditional gravy
Příprava 10min
Celkový 25min
12 portions
Suroviny
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
40 kcal /
167.8 kJ
Protein
0.7 g
Tuk
2.6 g
Sacharidy
2.9 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sodík
88 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sauces and Marinades
15 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland