Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 88 mg
Alternativní recepty
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Diane sauce
20min
Simple gluten free herb gravy
20min
Curried sausages and lentils
1h
Bolognaise sauce for two
20min
Lasagne bolognese
2h 30min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Mushroom sauce
20min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min