Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 88 mg
Alternativní recepty
Simple gluten free herb gravy
20min
Boiled rice
25 min
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Whipped cream
15min
Satay sauce
15min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Mushroom sauce
20min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Diane sauce
20min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min
Honey, soy and mustard marinade
5min