
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g red wine to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 40 kcal / 167.8 kJ
- Protein
- 0.7 g
- Tuk
- 2.6 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 88 mg
Alternativní recepty
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Boiled rice
25min
Boiled eggs
20min
Whipped cream
15min
Corned beef with mustard sauce
1hod. 30min
Simple gluten free herb gravy
20min
Caramelised onion jam gravy
2hod. 5min
Peppercorn sauce
20min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Diane sauce
20min