Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de crevettes crues, décortiquées et déveinées
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 c. à café de piment pili-pili déshydraté en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
-
½
c. à café de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
nebo ½ cube de bouillon de poule - 150 g de concombre, épépiné et coupé en bâtonnets (5 cm x 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettes yakisoba
35 min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20min
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1h
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 min
Risotto exotique
30 min
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25 min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20min
Moqueca de poisson à la farofa
50 min
Poulet tandoori
45 min
Crevettes au curry et coco
35 min
Boulettes de poissons épicées, curry de légumes du soleil
1h
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.