Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 gramů měkkého salámu (např. gothaj)
- 3 cibule
- 200 gramů nakládaných okurek
- 1 polévková lžíce oleje
- 1 čajová lžička octa
-
100
gramů rajčatového protlaku
nebo 100 gramů kečupu - 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 3 kostky cukru
- 1 špetka chilli, mletého
-
200
gramů majonézy
nebo 200 gramů bílého jogurtu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2471.7 kJ / 588.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 51.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Variace na vlašský salát
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Třená niva
5min
Hermelínová pěna
10 min
Katův šleh
35min
Falešná humrová pomazánka
15min
Čabajská pomazánka
15min
Škvarková pomazánka
5min
Šunková pěna
5min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Budapešťská pomazánka
10 min