
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 gramů měkkého salámu (např. gothaj)
- 3 cibule
- 200 gramů nakládaných okurek
- 1 polévková lžíce oleje
- 1 čajová lžička octa
-
100
gramů rajčatového protlaku
nebo 100 gramů kečupu - 1 polévková lžíce hořčice plnotučné
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 3 kostky cukru
- 1 špetka chilli, mletého
-
200
gramů majonézy
nebo 200 gramů bílého jogurtu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 588.5 kcal / 2471.7 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 51.7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Vaječná tlačenka
2hod. 15min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min
Čabajská pomazánka
15min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Šunková pěna
5min
Katův šleh
35min
Třená niva
5min
Škvarková pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min
Variace na vlašský salát
5min