Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů vepřového sádla
- 50 gramů másla
-
1
stroužek česneku
nebo 20 gramů cibule - 500 gramů vepřové plece, na kostky (3 x 3 cm)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 100 gramů cibule, napůl
- 500 gramů mrkve, oloupané, 300 gramů na kousky (3 cm) + 200 gramů na kolečka (0,5 cm)
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 500 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 483.3 kJ / 115.5 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 46.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1sa 50 dk
Batátové kuličky s kuřecím masem
40 dk
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40 dk
Klasické hovězí burgery
1sa
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5 min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1sa
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10 min
Restovaná jablka (400 gramů)
15 dk
Portugalský chléb (Pão de água)
3sa 30 dk
Guláš z vepřové panenky
40 dk
Křupavá sekaná
1sa
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1sa