
Zařízení & příslušenství
Vepřové v mrkvi
Příprava 40min
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
vepřového sádla10 gramů
-
másla50 gramů
-
stroužek česneku1
-
vepřové plece na kostky (3 x 3 cm)500 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
cibule napůl100 gramů
-
mrkve oloupané, 300 gramů na kousky (3 cm) + 200 gramů na kolečka (0,5 cm)500 gramů
-
mletého kmínu1 čajová lžička
-
zeleninového vývaru (viz Tip)500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
115.5 kcal /
483.3 kJ
Protein
13.8 g
Tuk
6.3 g
Sacharidy
0.8 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sodík
46.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí III
25 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Máslo
5min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45min
Drožďové knedlíčky
30min
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45min
Zamotaný cibulový chléb
35min
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1hod.
Křupavá sekaná
1hod.
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.
Guláš z vepřové panenky
40min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1hod.