Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů vepřového sádla
- 50 gramů másla
-
1
stroužek česneku
nebo 20 gramů cibule - 500 gramů vepřové plece, na kostky (3 x 3 cm)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 100 gramů cibule, napůl
- 500 gramů mrkve, oloupané, 300 gramů na kousky (3 cm) + 200 gramů na kolečka (0,5 cm)
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 500 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 483.3 kJ / 115.5 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 46.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2 Std. 30 Min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10min
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40 min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 min
Tvarohový zebra koláč
1 Std. 15 Min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h
Krémová kuřecí polévka
45 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h