Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 4 dentes de alho
- 100 g azeite
- 5 g salsa
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g natas
- 1 pitada de pimenta
- 8 pães tipo vianinhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 6082.4 kJ / 1453.7 kcal
- Protein
- 84.8 g
- Sacharidy
- 201 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 16.9 g
- Sodík
- 6869.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatada de bacalhau
55 Min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15min
Bacalhau de Natal
1h 15min
Quiche de fiambre e chalotas
1h 10min
Vitela tonnata
50 Min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3 Std. 30 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Russos
50 Min
Bacalhau espiritual
50 Min
Mousse de chocolate
3h
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Empadão de pato com alheira
1h 50min