Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 4 dentes de alho
- 100 g azeite
- 5 g salsa
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g natas
- 1 pitada de pimenta
- 8 pães tipo vianinhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 6082.4 kJ / 1453.7 kcal
- Protein
- 84.8 g
- Sacharidy
- 201 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 16.9 g
- Sodík
- 6869.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz colorido
40 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Sangria branca
45 Min
Rolo de bacalhau
2 Std.
Folhado de salmão
40 Min
Creme de bacalhau
35min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 Std. 35 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Sopa dourada
45 Min
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.