Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca de cerdo
- 150 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 300 - 400 g de cebolla cortada en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de tomillo fresco (solo las hojas)
Horno
- 6 - 8 tomates secos en aceite cortados en tiras
- 1 lata de sardinas en aceite (200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1804 kJ / 432 kcal
- Protein
- 11.12 g
- Sacharidy
- 29.97 g
- Tuk
- 29.37 g
- Vláknina
- 3.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de trempó de verano
1 Std.
Masa para cocas
1 Std.
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Coca de verduras
40 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1ωρ. 10 λεπτ.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1ωρ. 10 λεπτ.
Coca dulce de chocolate
1h 15min
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Coca de verduras
30 Min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Coca de llanda
40 Min