Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca de cerdo
- 150 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 300 - 400 g de cebolla cortada en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de tomillo fresco (solo las hojas)
Horno
- 6 - 8 tomates secos en aceite cortados en tiras
- 1 lata de sardinas en aceite (200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1804 kJ / 432 kcal
- Protein
- 11.12 g
- Sacharidy
- 29.97 g
- Tuk
- 29.37 g
- Vláknina
- 3.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de verduras
30 min
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Coca de verduras
40 min
Monas de Pascua
2h 40min
Bagels sin gluten
1h 50min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10 min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Focaccia al romero (sin gluten)
1h 40min
Masa para cocas
1h
Arroz al horno
1 Std. 45 Min
Coca de llanda
40 min
Bizcocho o coca de cuarto
1h