Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca de cerdo
- 150 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 300 - 400 g de cebolla cortada en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de tomillo fresco (solo las hojas)
Horno
- 6 - 8 tomates secos en aceite cortados en tiras
- 1 lata de sardinas en aceite (200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1804 kJ / 432 kcal
- Protein
- 11.12 g
- Sacharidy
- 29.97 g
- Tuk
- 29.37 g
- Vláknina
- 3.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de verduras
40 min
Coca de verduras
30 min
Mandonguilles de abadejo
1h
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 min
Masa para cocas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Coca de trempó de verano
1h
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Horchata
8h 10min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Coca de llanda
40 min