
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca de cerdo
- 150 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 300 - 400 g de cebolla cortada en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de tomillo fresco (solo las hojas)
Horno
- 6 - 8 tomates secos en aceite cortados en tiras
- 1 lata de sardinas en aceite (200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 432 kcal / 1804 kJ
- Protein
- 11.12 g
- Tuk
- 29.37 g
- Sacharidy
- 29.97 g
- Vláknina
- 3.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Coca de verduras
40min
Masa para cocas
1hod.
Mandonguilles de abadejo
1hod.
Coca de verduras
30min
Coca de trempó de verano
1hod.
Focaccia rústica sin gluten
2hod. 40min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2hod. 50min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30min
Focaccia al romero (sin gluten)
1hod. 40min
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min
Coca de llanda
40min