Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 700 g Kartoffeln, klein, gut gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält, eventuell halb weiß, halb grün
- 200 g Milch, 1,5 % Fett
- 150 g Crème légère
- 3 Eier
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Rosenkohl-Auflauf
1 godz.
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Tortellini-Auflauf
1h 40min
Spargelauflauf
1h 10min
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 godz. 15 min
Spargel-Omelette
50min
Spargellasagne
1 godz. 20 min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1h 10min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min
Spargel-Lachs-Auflauf
1h 30min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min