Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 40 g Sahne
- 8 Scheiben Salami (100 g), in Streifen
- ½ - 1 TL Majoran
- 200 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1525 kJ / 364 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Käsesuppe
15min
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Mitternachtssuppe
35min
Basilikumsuppe
25min
Erbsencremesuppe
30min
Käsesuppe
35min
Tomatensuppe mit Geflügel
30min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min