Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 10 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 2 clavos
- 120 g de avellanas tostadas
- 1 huevo
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla fría y en trozos pequeños (y un poco más para engrasar el molde)
- 20 g de ron
Relleno y decoración
- 340 g de mermelada de frambuesas
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de ciruelas
1h 5min
Pan de aceitunas
3h
Tarta Saint-Honoré
3h
Tarta de cerezas
2 Std.
Tarta de primavera
10 Std.
Financieros de albaricoque
30 min
Clafouti de cerezas
1h 20 min
Fritos de manzana
35 min
Bundt cake de especias
2 Std.
Tarta de nuez
1h 15min
Strudel de manzana
1h 20 min
Tarta Tatín
1 godz. 30 min