Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Montaje
- 500 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2138 kJ / 512 kcal
- Protein
- 6.18 g
- Sacharidy
- 66.08 g
- Tuk
- 24.68 g
- Vláknina
- 0.62 g
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3h
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Tarta de turrón
1h 20 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Bambas de nata
1h 50 min
Almíbar básico
10 min
Brazo de gitano
3h