Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Montaje
- 500 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2138 kJ / 512 kcal
- Protein
- 6.18 g
- Sacharidy
- 66.08 g
- Tuk
- 24.68 g
- Vláknina
- 0.62 g
Alternativní recepty
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Crema pastelera
10min
Tronco de Navidad
8h 30 min
Nata de trufa
8h 15min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Cañas de nata
30 min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Brazo de gitano
3 Std.