Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 140 g de clara de huevo (a temperatura ambiente un mínimo de 24 horas)
- 1 pellizco de cremor tártaro (volitelně)
- ½ cucharadita de vinagre
- 500 g de nata montada
- 500 g de frutas frescas variadas en trozos (piña, fresas, kiwis, mandarinas, frambuesas, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1292 kJ / 308 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 36.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayón
15 Min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4 godz. 40 min
Torta Rogel
2u. 20min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6u.
Islas flotantes
1h 45 min
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Angel food pavlovas
3 Std. 30 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Minipavlova de frutos rojos
3 Std. 30 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min