
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 140 g de clara de huevo (a temperatura ambiente un mínimo de 24 horas)
- 1 pellizco de cremor tártaro (volitelně)
- ½ cucharadita de vinagre
- 500 g de nata montada
- 500 g de frutas frescas variadas en trozos (piña, fresas, kiwis, mandarinas, frambuesas, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 308 kcal / 1292 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Sodík
- 36.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rogel
2hod. 20min
Islas flotantes
1hod. 45min
Angel food pavlovas
3hod. 30min
Pavlova de frutas tropicales
3hod. 40min
Merengue suizo
10min
Merengue italiano
20min
Merengue francés
2hod. 15min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Helado de sabayón
8hod. 15min
Torta Rogel
2hod. 20min
Pavlova con frutos rojos y coulis de frambuesa
4hod. 40min
Crema de limón (Lemon curd)
25min