Pavlova con frutos rojos y coulis de frambuesa

4.4 35 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 40min.
12 raciones

Suroviny

Coulis de frambuesa
  • 200 g de frambuesas (frescas o congeladas)
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de zumo de limón
Pavlova
  • 330 g de azúcar
  • 250 g de clara de huevo (aprox. 8 claras de huevo), a temperatura ambiente
  • 1 cucharada de azúcar vainillado
  • 1 pellizco de cremor tártaro
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 2 cucharadas de maicena
Crema de frambuesa
  • 600 g de nata (35% de grasa)
  • 20 g de frambuesas frescas
Montaje
  • 500 g de frutos rojos frescos variados

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 90.4 mg
Protein 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...