Kompatibilní verze
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis de frambuesa
- 200 g de frambuesas (frescas o congeladas)
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Pavlova
- 330 g de azúcar
- 250 g de clara de huevo (aprox. 8 claras de huevo), a temperatura ambiente
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 1 pellizco de cremor tártaro
- 1 cucharadita de vinagre
- 2 cucharadas de maicena
Crema de frambuesa
- 600 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de frambuesas frescas
Montaje
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Alternativní recepty
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Pavlova de frutas tropicales
3j 40 menit
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 Std.
Tarta de ricota
4h
Torta Rogel
2 godz. 20 min
Pavlova
5h 20min
Minitartaletas de lemon pie
1h 45min
Empanadas criollas
3 Std.
Dulce de leche pastelero
3 Std.