Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 150 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
- 150 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 480 g su
- 200 g krema
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon, (bk. öneriler)
- 200 g makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
- 70 g kiraz domates, dörde bölünmüş
- 16 adet fesleğen yaprağı, el ile küçük parçalara ayrılmış
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dana Stroganoff
1h
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Dana Etli Bolonez
45min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Nessuna valutazione
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30p
Vejetaryen Pizza
Nessuna valutazione
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Nessuna valutazione
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min