Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 yk köri tozu
- 1 tutam toz tarçın
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ - 1 tk kırmızı acı biber, damak tadına göre
- 30 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 20 g domates salçası
- 200 g yoğurt
- 200 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 160 g su
- 20 g limon suyu
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- 300 g yeşil mercimek, 8 saat veya gece boyunca suda bekletilmiş, süzülmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 14.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Bearnez Soslu Bonfile
Žádné hodnocení
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Žádné hodnocení
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 min
Fermente Kırmızı Soğan
96h
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min