Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 16.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1ωρ. 20 λεπτ.
Balkabaklı Risotto
25min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Vegan Makarna
1h
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Žádné hodnocení
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1ωρ. 20 λεπτ.
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 Std. 5 Min
Sebze Çorbası
35 min