Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 16.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Žádné hodnocení
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Žádné hodnocení
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Buharda pişmiş karides
15min
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 godz. 15 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min