
Zařízení & příslušenství
Zencefilli Bezelye Çorbası
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porsiyon
Suroviny
-
soğan ikiye bölünmüş200 g
-
diş sarımsak1 - 2
-
taze zencefil (volitelně) soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)20 - 30 g
-
zeytinyağı50 g
-
sap kereviz parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
dondurulmuş bezelye350 g
-
su750 g
-
tuz1 tk
-
karabiber1 tutam
-
krema50 - 100 g
Nutriční hodnoty na 1 porsiyon
Kalorie
664 kcal /
2782 kJ
Protein
46 g
Tuk
43 g
Sacharidy
19 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Çorba ve Pilavlar
25 recepty/-ů
Turecko
Turecko