Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 20 - 30 g taze zencefil, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm) (volitelně)
- 50 g zeytinyağı
- 100 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
350
g dondurulmuş bezelye
nebo taze bezelye - 750 g su
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 50 - 100 g krema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantarlı Risotto
40 Min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Balkabaklı Risotto
25min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Rokalı Pesto
10min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 λεπτ.
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h