Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 20 - 30 g taze zencefil, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm) (volitelně)
- 50 g zeytinyağı
- 100 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
350
g dondurulmuş bezelye
nebo taze bezelye - 750 g su
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 50 - 100 g krema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Sebze Bulyon
1h
Detoks Salatası
10min
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Taneli Sebze Çorbası
50min