Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'oignons nouveaux (dont 3 cm de vert environ)
- 20 g d'huile de sésame
- 450 g de carottes, coupées en gros morceaux
- 130 g d'eau
- 10 g de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari (forte)
- 600 g de blancs de poulet, coupés en morceaux (3 cm env.)
- 200 g de champignons shiitaké frais, coupés en quatre
-
100
g de germes de soja frais
nebo 100 g de germes de soya en conserve, égouttés - 10 g de gingembre frais, épluché et détaillé en lamelles
-
1
c. à café de pâte de curry rouge
nebo 1 - 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts - 150 g de vermicelles de riz
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Soupe de nouilles aux boulettes de viande et légumes asiatiques
1h 30 min
Nouilles au poulet sauce sésame
45 min
Japchae
1h 30 min
Chop suey aux gambas
1u.
Baozi et soupe chinoise
3h 15min
Sauté de porc aigre-doux
1u.
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25min
Soupe de poulet thaïe
50min
Porc aigre-doux
45 min
Salade de bœuf thaïe
30min
Porc vindaloo
2h 30min