Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'oignons nouveaux (dont 3 cm de vert environ)
- 20 g d'huile de sésame
- 450 g de carottes, coupées en gros morceaux
- 130 g d'eau
- 10 g de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari (forte)
- 600 g de blancs de poulet, coupés en morceaux (3 cm env.)
- 200 g de champignons shiitaké frais, coupés en quatre
-
100
g de germes de soja frais
nebo 100 g de germes de soya en conserve, égouttés - 10 g de gingembre frais, épluché et détaillé en lamelles
-
1
c. à café de pâte de curry rouge
nebo 1 - 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts - 150 g de vermicelles de riz
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1 Std.
Japchae
1 Std. 30 Min
Poulet aux noix de cajou et basilic thaï
45 Min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Pad Thaï
50 Min
Salade de bœuf thaïe
30 Min
Bœuf au tamarin et riz gluant
8 Std. 10 Min
Porc aigre-doux
45 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Bœuf teriyaki et riz
1 Std. 45 Min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25 Min