Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs de poulet
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de boulgour
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
- 1 piment doux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 2 citrons jaunes non traités
- 1 dose de pistils de safran
- 6 olives violettes
- 6 olives vertes
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 388 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Pastilla au poulet
1h 10min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Brochettes de poulet, riz au cumin et salade de légumes
2 Std. 10 Min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Tajine de poissons au curry
55min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Couscous marocain
50min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1 godz. 35 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Biryani de poulet
55min