Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de poivron rouge, coupé en gros morceaux
- 280 g de poivron jaune, coupé en gros morceaux
- 220 g de poivron vert, coupé en gros morceaux
-
250
g de fumet de poisson
nebo 2 c. à café de fumet de poisson et 250 g d'eau - le jus d'un citron jaune
- 300 g de graines de couscous moyennes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'eau
- 18 filets de rouget (600 g env.)
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2506 kJ / 595 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eglefin à la mexicaine
40min
Blanquette de saumon aux fèves
1h
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Gratin de poisson
45 Min
Merlu à la galicienne
45 Min
Moules à la bretonne
55 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 Min
Eglefin au curry
50min
Blanquette de cabillaud
55 Min