Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de poivron rouge, coupé en gros morceaux
- 280 g de poivron jaune, coupé en gros morceaux
- 220 g de poivron vert, coupé en gros morceaux
-
250
g de fumet de poisson
nebo 2 c. à café de fumet de poisson et 250 g d'eau - le jus d'un citron jaune
- 300 g de graines de couscous moyennes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g d'eau
- 18 filets de rouget (600 g env.)
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2506 kJ / 595 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pot-au-feu de la mer
1 Std. 5 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Lotte à la provençale
50 min
Couscous de poulet
40min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 min
Curry d'agneau
1h
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Couscous marocain
50 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min