Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de morrón rojo en trozos
- 100 g de morrón verde en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 15 g de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de ají molido
- 1 - 2 pellizcos de pimentón dulce
- 1000 g de papas en cuadrados pequeños
- 1000 g de carne picada
- 150 g de puré de tomate
Puré de papas
- 50 g manteca y un poco más para enmantecar el molde
- 200 - 300 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje del pastel de papa
-
2
cucharadas de pan rallado (volitelně)
nebo 2 cucharadas de queso gruyère rallado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1873 kJ / 448 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budín de naranja
1 Std.
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Ñoquis con salsa rosa
2h 25 min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Tarta Pascualina
1h 30min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 Std. 45 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Carbonada
1 Std. 15 Min